GenelKişisel

Bayrak Anadır Babadır Vatandır Aşktır ve Sevgidir

 
   Diyarbakır lice'de 2 kişinin ölmesi sonucunda 2 kişinin öldüğünü protesto ederek  ve bunuda bahane ederek bir gösterici  BAYRAĞIMIZI, TÜRK BAYRAĞI'NI  indirdi buda yetmezmiş gibi ayaklar altında çiğnediler çok merak ediyorum ve o kişiye sormak istiyorum acaba Bayrağın anlamını biliyor'mu kendisi bilmiyorsa dahi anası babası o kişiyi yetiştiren insanda'mı bilmiyor. onlara ve onun gibi düşünen insanlara buradan hatırlatmak istiyorum.
 
   Bayrak ; Anadır , babadır , vatandır, aşktır , sevgidir , herşeyden önce bağımsızlığımızın simgesidir.   onlarca devlet indirememiş bu bayrağı senmi indireceksin sen kimsin ki , bu ülkeyi sevmiyorsun o zaman defolup gideceksin gitmiyor musun o halde adam gibi yaşayacaksın , bu ülke kolay kurtarılmadı aşağıdaya bir video eklicem özellikle o bayrağı indiren kişi ve onun gibi bölücü kişiler sizlere sesleniyorum aşağıdaki videoyu iyi izleyinde görün bu ülke nasıl kurtarılmış. Biz millet olarak Çanakkale savaşında o kadar çok ülkeyle baş etmişiz ve bağımsızlığımızı kazanmışız ki sizin gibi üç beş bölücü insandan mı korkucaz , kimse bizim bağımsızlığımızı elimizden alamaz.
 
     Hey sen bayrak indiren kişi bayrağımızı indirerek çok büyük bir iş başardığınımı sanıyorsun senin iplerini ellerinde tutan kişiler belki amacına ulaşıyordur. Peki ya senin vicdanın şu anda rahatmı acaba aile'nin ve milletinin yüzüne nasıl bakacaksın artık en önemlisi bu ülkede artık yaşayabilirmisin hiç utanmayacakmısın acaba çok merak ediyorum bu tür olaylar çıkararak bizleri birbirimize düşürmeye çalışıyorlar lütfen artık görün bunları.
 
     Ben diyorum ki bunun gibi şerefsizlikler yapana kadar polisimize , askerimize taş atıp halkın malına zarar vererek ve devleti zarara uğratacak davranışlarda bulunana kadar bu ülkede hep beraber sevgi ve saygıyla yaşayalım birbirimzi kırmayalım hangi milletten olursanız olun birbirinizi kırmayın nedenmi  ALLAH göstermesin diyelimki bir savaş oldu ülkemizde yine hep birbirimize muhtaç olacağız şimdi böyle yaparsak toplum olarak , peki öyle bir durum olduğunda birbirimizin yüzüne nasıl bakarız lütfen artık görün bu oyunları bu ülke hepimize yeter yine'de beğenmiyorsan hiçbir yere zarar vermezsin pılını pırtını toplar gidersin.

İlgili Makaleler

2 Yorum

    1. Teşekkür ederim , bu konuda sessiz kalamazdım Bayrağımız kolay kazanılmadı Millet olarak bayrağımıza sahip çıkmamız gerekiyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu