GenelKişisel

Aöf Sınavları İçin Çalışılması Gereken Kaynaklardan Birtanesi

Aöf 1.sınavlardan çok iyi puanlar alamadım, doğru söylemek gerekirse çalışmamıştım , gerek işlerin yoğunluğundan gerekse ders çalışma isteğimin olmayışından dolayı 2. sınavlar için karacan yayınları'nın nokta atış sorularının kavram şemalı konu anlatım kitaplarını ve soru dergilerini sipariş vermiştim 2 gün içinde geldi.

   Nokta atış sorularının faydasının geçen yıl görmüştüm inkar edemem ve birçok arkadaşımında nokta atış soru kitapçıklarına çalışarak derslerden geçtiğini biliyorum , eskiden henüz nokta atış soruları ile tanışmadan önce murat açıköğretim yayınlarına çalışırdım artık sadece nokta atış dergilerine çalışıyorum artık Aöf'nin kendi verdiği kitaplarıda almayı düşünmüyorum sadece nokta atış kitapçıklarına çalışacağım çünkü Aöf 'nin kendi kitaplarında her konu nerdeyse 30 sayfa ve benim gerçekten bu kadar vaktim yok özellikle çalışan ve aynı zamanda okuyan arkadaşlar daha iyi anlayacaktır beni akşam yorgun yorgun eve geldiğim zaman hiçbirşeye çalışasım gelmiyor hele bir de her konu 30 sayfa olunca inanın bana kitapları gördüğüm zaman bulalıyorum , tabiki vaktim olduktan sonra oturup daha detaylı olarak yani bir konuyu daha detaylı öğrenmek tabiki daha iyi ama zaman olmayınca işte mecburen daha kısa ve öz anlatımlı arayışlar içine giriyoruz ve ben bunu nokta atış soruları ile buldum inanın bana adamlar deyim yerindeyse zurna'nın zırt dediği yerden soru çıkarmışlar ve aynısı çıkmasa dahi mutlaka benzeri veta o soruyla ilgili bir soru çıkıyor ben bunu bizzat gördüm ve yaşadım.
    
Arkadaşlar zaman geçmeden sizlerin de almasını tavsiye ederim çünkü geç kaldığınız zaman istediğiniz konu anlatım kitaplarını ve soru kitapçıklarını bulamayabilirsiniz ayrıca lütfen şöyle düşünmeyin daha önümde çok zaman var demeyin şimdiden ders çalışmaya başlayın bence  diyelimli şimdi günlük 2 saat çalışırsınız ve panik yapmadan çalışırsınız ama sınavlar yaklaştığında yani 15 gün kalasıya siz  yeni ders çalışmaya başlıyorsanız konulşarı yetiştiremeyebilirsiniz , ayrıca az gün kaldığı için panik yapabilirsiniz , Sınava girecek olan bütün arkadaşlara şimdiden başarılar dilerim umarım herkes hakettiği puanları alır.

 

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Hocam aöf ye benim bir arkadaşım gidiyor. Ve kitapları bitiemeden dersleri geçemiyor. Bence bu yardımcı kitaplar sadece sınıf geçirtecek düzeyde. Ama tabi belli olmaz :D Belkide çıkıyordur. Artık şans işi.

    1. Kardeş Aöf ' nin kendi kitaplarında konular çok ayrıntılı bir şekilde anlatılmış ve böyle olunca da çalışanlar için bir nevi zaman kaybı , ama bu kitaplar konunun en can alıcı yerleri yani sınavlarda çıkması % 80 olan yerleri anlatmışlar bir nevi özet tarzında ama ben çok faydasını gördüm açıkçası

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu