Kişisel

Bana Göre İçerik Kadar Tasarım da Önemlidir

 Yine kendime göre değerlendireceğim bir yazı ile karşınızdayım. bazen özellikle de forum sitelerinde görüyorum içerik mi önemlidir yoksa tasarım mı önemlidir diye tabi ki öncelikle içerik önemlidir içeriğe göre tasarım da çok önemlidir ben bazı siteler de öncelikle tasarıma bakarım ama şu da bir gerçektir tabi tasarım konusunda kendini çok ama çok geliştirmiş sitelerinde içeriğine baktığımızda çok  kaliteli içerikler üretmediğini görürüz zaman zaman , özellikle takip ettiğim blogların tasarımı çok güzel olsun isterim ben neden mi? çünkü o sitede vakit geçireceğim belki 1 saat belki de saatlerce o sitede kalacağım o yüzden de içeriğin yanı sıra tasarımının’da güzel olması daha çok hoşuma gider açıkçası.
 internette bir şey arıyorum diyelim ve siteye girdim içerik var aradığım şey var ama tasarım konusunda çok kötü bir site inanın bana o sitede fazla kalmam eminim benim gibi düşünenler vardır mutlaka belki benim de bloğumun tasarımı çok hoş ve ilgi çekici değil ama bugüne kadar tasarımı kötü diye hiçbir uyarı veya mesaj almadım, neyse arkadaşlar konuyu dağıtmadan toparlamak istiyorum eğer bir blog veya site kurmak istiyorsanız içeriğiniz kadar tasarımda’da iyi olmaya çalışın , tasarım göze hitap etsin örneğin başka sitelerde olmayan eklentileri vs siz kendi sitenizde yapmaya çalışın.

İlgili Makaleler

8 Yorum

  1. Hocam gerçekten haklısınız. Tasarım benimde çok aradığım bir özelliktir. Ama tasarımı iyi olupta içeriği kötü olan sitelerdende çok çektim. O yüzden tasarım olayını biraz geri çektim. İçerik iyi olsun da , doğru olsun da pek önemsemiyorum artık tasarımı.Ama felaket derece bir tasarımıda hoş karşılamıyorum. Çok paradoksal bir yorum oldu sanırım . Emeğine sağlık efendim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu