Genel

Mafsallı Tente İle Dört Mevsim Konforu Yaşayın

Açılır tente modellerinden biri olan mafsallı tente, en ekonomik tente çeşitlerinden biridir. Duvara ya da tavana monte edilmekte, tek taraflı kullanılan kol mekanizması ile çevirerek açılıp kapanmaktadır. Aynı zamanda motorlu, güneş ve rüzgar sensörlü seçenekleri ile her ihtiyaca cevap vermektedir. Manuel veya motorlu kullanımlı bir tente modeli olan mafsallı tente ile dört mevsim kullanıcılar konforlu bir ortama sahip olmaktadır.

Mafsallı Tente Avantajları

İsteğe bağlı farklı ölçülerde üretilen mafsallı tente, manuel tente çeşitlerinden biridir. Tentenin ön tarafına dikey farbela ya da düz saçak eklenerek gölgeleme alanı genişletilebilir. Cafe, restoran, mağaza, teras, ev ve balkonlar için ideal olup güneşin zararlı etkilerini absorbe eder. Mafsallı tente sisteminde çatı profili kullanımı tercih edilirse, kumaşın ve sistemin daha uzun ömürlü olması sağlanabilir. Opsiyonel yükseklik ayarına sahip olup gölgeleme alanı arttırılmaktadır.

Yağmur, kar, rüzgâr ve güneş gibi olumsuz hava şartlarında ideal bir koruma sağlar. İskelet kısmında alüminyum ekstrüzyon profil kullanılırsa korozyon riski ortadan kalkar. Dış mekanlarda ve tente ihtiyacı duyulan alanlarda kullanılan mafsallı tente; polyester, yerli akrilik veya ithal akrilik kumaşlar kullanılarak üretilir. Kumaşlar su kaydırma, alev yürütmeme ve solmama özelliğine sahiptir. Böylece yıllarca ilk günkü kalitesinde kullanılır.

Birbirinden Dekoratif ve Fonksiyonel Mafsallı Tente Modelleri

Renk ve desen seçeneğinin oldukça fazla olduğu mafsallı tente, uzaktan kumandalı ve isteğe bağlı eğimli bir tente modelidir. Ölçüler kullanılacak alana göre değişmekte olup gölgelenen alanı genişletmek için tente önüne farbela veya saçak eklenebilir. Renk ve desen yanında şekil olarak ta oldukça fazla alternatifi olan mafsallı tente, bulunduğu mekâna bambaşka bir hava katan şık ve dekoratif ürünlerdir. Tek veya çift kanatlı çeşitleri olup teras, balkon, veranda, kapı ve pencerelerde tercih edilmektedir. Güneşten korunmanın en şık ve en etkili yolu olan mafsallı tente ile her mekânda konfor yakalanıyor.

En Ekonomik Tente, Mafsallı Tente

Tente modelleri arasında ekonomik fiyatı ile de dikkat çeken mafsallı tente, kullanıldığı alana göre değişen ebatlarda üretiliyor. Fiyatlar ise ebatlara göre belirlenmekte olup, diğer tente modellerine göre çok daha az fiyatlara temin ediliyor. Kurulumu kolay, kullanımı pratik ve fonksiyonel olan mafsallı tente, bütçeleri zorlamadan herkesin sahip olabileceği tente çeşididir. Mafsal yani hareketli mekanizması ile kullanıcı dilediği zaman açık kullanabilir veya kapatabilir.

Yüksek gergi ve dışa doğru açılan iki dirseğin oluşturduğu bir sistemdir. Mekâna uygun seçilen kumaş rengi ve deseni ile hemen dikkatleri üzerine çeken mafsallı tente, derece fonksiyonel ve dekoratif bir tente modeli olarak ekonomiktir. İhtiyaca göre sensör eklenebilmekte, her hava koşulunda tam koruma sağlayarak konforlu bir mekân meydana getirmektedir.

Mafsallı Tente Nerden Alınır?

Mafsallı tenteye ihtiyacınız var ve tedarik için güvenilir bir firma arıyorsanız iyi araştırma yapmalısınız. Bir mafsallı tente tedarikçisi üretim ve montaj olarak kaliteli, hızlı ve güvenilir bir hizmet sunmalıdır. Uzun yıllar sorunsuz bir mafsallı tente kullanımı için sektörde bu işi hakkı ile yapan üretici firmalarla çalışmak gerekiyor.

Alanında uzman bir ekibe sahip ve güvenilir bir firmadan mafsallı tente satın almak, satın alma sürecinden montaja ve sonrasına kadar her aşamada sorun yaşamamak demektir. Renk ve desen seçeneği fazla olan, ekonomik fiyatlı, üretim ve montaj olarak tecrübeli ve hızlı hizmet kalitesine sahip mafsallı tente üreticileri ile çalışmak birçok yönden avantaj sağlayacaktır.

İlgili Makaleler

3 Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu