GenelKişisel

Elektrik Kesintisinden İş Yapamıyoruz

 Haftanın başı, işlerin en yoğun olduğu günler. Özellikle Muhasebeci arkadaşlar varsa beni daha iyi anlayacaktır. Beyannamelerin yetişme durumu vs. Zaten sistem çok yavaş Kdv beyannamesi her ayın 24.günü gece son gün. Kaldı ki son günler zaten sistem çok aşırı derecede yavaş oluyor.

 

 Elektrik Kesintisi

 Her neyse konuya gelelim bugün iş yapmaya başladım. Elektrik kesildi bir kaç dakika sonra geri geldi, iş yapmaya geri başladım. aradan 30 dakika kadar geçmedi tam işe odaklanmıştım elektrik tekrar kesildi tekrar geri geldi her neyse uzatmayayım inanın bana saymadım ama sanırım 17 – 18 defa gitti geri geldi zaten o psikolojiden sonra insanın iş yapası gelmiyor. En son saat 17: 15 gibi tekrar geldi işe tekrar başladık ofisteki arkadaşlar ile en azından biraz işleri azaltalım dedik saat 19:00′ a kadar çalıştık en azından işlerin bir kısmını bitirdik.
 İlk öğretim çağındaki bir çocuğa sorsanız bile teknoloji çağında yaşıyoruz der, fakat gel gör ki o teknoloji her nedense bize daha doğrusu bizim ilçeye çok uzak, inanın sadece bugün böyle değil bazen sabah kesilip akşama kadar hiç gelmediği oluyor.  Kaç tane güç kaynağı eskittik fakat sonuç yine hep aynı değişen hiç bir şey yok, elin adamı uzaya giderken biz, daha elektrik kesintisi ile yaşıyoruz ve öyle bir yaşıyoruz artık elektrik kesintisi normal bir şeymiş gibi geliyor bizim buradaki insanlara, burada elektrik kesildiği zaman sokaklara çıktığınızda sanki termik santral çalışıyor gibi etraf benzin kokusundan, pis ve zararlı dumandan geçilmiyor.
 Burası neresiymiş diye sorarsanız, burası benim memleketim Hatay‘ın Dörtyol ilçesi, elektriğin 2 saat varsa 1 saat olmadığı bir ilçe ve ne yazık ki hiç kimse bu konuda bir çalışma veya alt yapı yapmıyor. Buradan yöneticelere sesleniyorum. Lütfen artık ne gerekiyorsa yapın. Halk perişan durumda. Elektrik kesintisi yüzünden iş yapamıyoruz , sadece  seçim zamanlarında Halkın yanında görünmeyin, Halkın sorunları olduğu zaman lütfen ilgilenin, Halk sizleri nasıl oraya çıkardıysa gün gelir indirmesini de bilir.
Bilgi : Yazı biraz siyaset içeriyor ama, ben hiç bir şey düşünmeden sadece içimden geldiği gibi yazdım bu yazıyı hiç bir partiyi düşünerek yazmadım. Zira Halkının zor zamanlarında yanında olmayan hangi parti olursa olsun benim için hiç bir işe yaramayan bir partidir o.

İlgili Makaleler

18 Yorum

  1. Ülkemizin her yanına eşit derecede hizmet götürülmeli, nitekim bu olmuyor… Umarım işinizi fazla baltalamamıştır, Gökhan abi. :)

    1. Evet haklısın ufuk, fakat en azından ilçe diğer yerlere göre gerçekten çok kötü bu durumda umarım düzelir bir gün :)
      Bizim işimiz bilgisayar ve internetle olduğu için, elektrik olmadığı zaman çok zorlanıyoruz. :)

  2. Toplum daha aydınlık günlerin özlemi içinde. Oysa karanlık devam ediyor. Mersin'de de son günlerde sık kesilir oldu.

  3. Geçmiş olsun. Yetişmesi gereken işler varsa, elektrik,telefon, internet vb olmadı mı hayat duruyor gerçekten.
    İnşallah Dörtyol'da en yakın sürede daha iyi şartlara kavuşur.
    Sevgiler.

    1. Aynen, teknoloji olmadığı zaman hayat resmen duruyor.
      Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.
      Sevgiler.

  4. Teknoloji olmadığı zaman hayat duruyor malesef.Umarım elektrik sıkıntısı biran önce çözümlenir.Sizde işlerinizi rahat birşekilde yetiştirirsiniz.

  5. Elektrik bir lüks değil ihtiyaç. En basitinden buzdolabınız çalışmıyorsa içindeki sebze meyve sıcaktan çürüyecektir. Ah ah… Her iş ehline verilmeli.

    1. Evet bir lüks değil ihtiyaç, fakat insanlar parasıyla bile bu ihtiyacını gideremiyor ne yazık ki. Teşekkür ederim.

  6. İnsanın elindeki cihazlara da zarar bu durum geçmiş olsun. Hizmetler eşit dağıtıldıkça kıymeti artar ve artırır. Bunu sosyal medyayı da kullanarak dillendirin Gökhancım sık sık bıktırıncaya kadar:( olması gerekeni almak için bunu yapmak saçma ama maalesef manşet olmadıkça kımıldamayan yönetici çok:((

  7. Kolay gelsin abi. Televizyonlarda hep duyuyorum Hatay'da bomba haberlerini. Aklıma sen geliyon. Kendine dikkat et

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu