Tanıtım

Başak Burçlarına Özel

Geçenlerde, bir şeyler okumaktan nefret eden bir arkadaşa telefonundan dikkatli dikkatli bir yazı okurken rast geldim. Ne okuduğunu sorduğumda da burcunun özelliklerini okuduğunu söyledi. Bu sene kardeşi üniversitede Kozmos diye bir ders alıyormuş. Arkadaşım da kardeşinden duyduklarıyla burçlara merak salmış. Burçlara pek inanmadığım için çok da ilgimi çekmedi ilk başta. Ben tam olarak neye burç denildiğini bile bilmiyordum. Arkadaşım başladı anlatmaya. Neye burç diyoruz, doğduğumuz anda güneşin bulunduğu pozisyonun bizim kişiliğimizi nasıl etkiliyor, burçların neye göre hesaplanıyor… Arkadaşımın doğum tarihini biliyordum: 27 Ağustos. Laf olsun diye hangi burçtan olduğunu sordum. Başak burcu olduğunu söyledi. Çok güzel hazırlanmış bir site bulmuş hemen bana da gösterdi: basakburcu.gen.tr . Adından da anlaşılacağı üzere sadece başak burcu insanları için hazırlanmış özel bir site.

Başladık birlikte burcunun özelliklerini okumaya.

12 güneş burcundan altıncısıymış başak burcu. Siteye göre başak burcunda doğanların en belirgin özellikleri mükemmeliyetçi olmalarıymış. Onlar için her şey mükemmel olmalıymış. Bir şey ya mükemmel olmalıymış ya da hiç olmamalıymış. Başarı hayatlarının merkezindeymiş. Diğer bir özellikleri de aşırı temiz ve titiz olmalarıymış. Bunları okuduktan sonra ikimiz de bir durduk. Arkadaşım “Bak ben de böyle değil miyim?” der gibi suratıma baktı. Sahiden de aşırı mükemmeliyetçi birisidir. Yaptığı her işte mükemmeli yakalamaya çalışır. Eğer bir sorumluluk aldıysa veya bir görevi üstlendiyse en iyi şekilde sonuca ulaştırır. Başarmak için elinden geleni yapar ve çalışmaktan asla gocunmaz. Hırslıdır.
Başarıyı yakalamak için işini düzenli ve planlı yapar. Tembel insanlara hiç tahammülü yoktur. Bunun yanına hastalık derecesinde temiz ve titizdir. Bir erkek tek başına yaşayacak ve o kadar derli toplu bir evi olacak… Evine girdiğiniz an sizi mis gibi temizlik kokusu karşılar. Her şey yerli yerindedir. Kitapları raflarına konularına ve boylarına göre dizmiştir. Kıyafetleri ütülü dolabındadır. Onu hiçbir zaman rastgele üzerine geçirilmiş kıyafetlerle görmemişizdir. Her vakit dış görünüşüne önem verir, ütüsüz bir şey giymez. Ofisi de evi gibidir. Masası her zaman düzenlidir.
Siteden okuduğum başak burcunun birkaç özelliği bile burçlara inanmamı sağladı diyebilirim. Başak burcunun bütün özellikleri tek tek okuduk birlikte. Diğer bir özellikleri de dobra olmaları, yalan dolandan nefret etmeleriymiş. Bu da kesinlikle doğru! Arkadaşımın hiç yalanını yakalamadım. Her zaman açık sözlüdür. Kendisi yalan söylemez, ona yalan söylenmesine de asla tahammülü yoktur. Eğer bir yalanınızı yakaladıysa geri dönüşü yoktur. Bir daha size kolay kolay güvenmez. Sitede yazdığı gibi aşırı dobradır ve eleştirmeye bayılır. Etrafında gördüğü olumsuzlukları lafını esirgemeden söyleyiverir. Bazen karşısındakini nasıl kırdığının farkında bile değildir.

Başak Burcu Özellikleri

Bu sitede uzun uzun anlatılmış. Başak burcunun hangi burçlarla arasının iyi olduğunu, aşk hayatını, olumlu – olumsuz özelliklerini, cinselliğini, başak burcu erkeğinin nasıl olduğunu, başak burcu kadınının nasıl olduğunu, iş hayatını, maddiyatın hayatındaki yerini merak ediyorsanız bu site tam size göre hazırlanmış.
Ayrıca siteden başak burcu günlük burç yorumlarına da ulaşabilirsiniz. Site düzenli olarak her gün birçok gazeteden ve dergiden toparladığı günlük burç yorumlarını bir araya getiriyor. Mesela Takvim Gazetesi’nin, Elle Dergisi’nin astroloji sayfasının, Milliyet Astroloji’nin, Radikal’in, Sözcü Gazetesi’nin, Hürriyet Astroloji’nin, Habertürk Gazetesi’nin başak burçlarına hangi tavsiyelerde bulunduğunu siteden takip edebilirsiniz.
BİLGİ: Bu yazıdaki içerikler tanıtım amaçlı olarak eklenmiş olup, site sahibiyle hiçbir ilgisi yoktur.

İlgili Makaleler

8 Yorum

  1. Fala inanma falsız da kalma:)))
    Benim burcum oğlak, ben de o siteye bakayım neler yazıyor:) Bu arada başak olmadığım halde ben de temizlik hastasıyım:( iyi bir şey değil….
    Kalemine sağlık.

  2. Benim erkek arkadaşım başak burcu bu söylediklerinizden en doğrusu dobra olup farkında olmadan kalp kırması…Çok zorlar çok :/

  3. Ben de 27 Ağustos doğumluyum :) Tipik başak burcu :) Burçların bilimsel bir dayanağı olduğu için ve enerjiye de çok inandığım için burçlara gerçekten inanıyorum :)

    1. Açıkçası eskiden ben çok fazla inanmazdım fakat gerçekten yazılanlar çok doğru o yüzden bende artık daha fazla inanıyorum. :)

  4. Başak Burcu kadını olarak yazılanlarin bi kısmını onayliyor bi kısmını şiddetle reddediyorum :))siz de bana 'eh bu da bir başak burcu özelliğidir'diyeceksiniz ben de bunu kabul edeceğim :)))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu