Tanıtım

Karpuz Tente Nedir? Genel Özellikleri Nelerdir?

Eskiden iş yerlerinin önlerine yağmurdan, güneşten ve diğer hava koşullarından korunmak için kamıştan yapılan hasır çadırlar veya brandalar çekilirmiş. Yıllar geçtikte ve iş yerleri daha modern hale geldikçe iş yerlerinde güneşten, yağmurdan ve diğer hava koşullarından korunma yöntemleri de farklılaşmaya ve daha modern hale geldi.

Artık iş yerlerinin kapı önleri olsun, evlerin bahçelerindeki güneşten ve diğer hava koşullarından korunma yöntemleri tente adı verilen kaliteli çadırlar ile örtülmeye başlandı bu çadırlara da farklı isimler kullanılıyor. Örneğin iş yerleri için güzel ve daha modern bir görünüme sahip olan çadırlar karpuz tente olarak geçiyor.

Karpuz Tente Nedir?

Tente: güneş, yağmur gibi doğal etkilerden korunmak için bir yerin üzerine gerilen, bezden, naylondan ya da benzeri maddelerden yapılmış örtüler tente olarak geçiyor. Karpuz tente ise ilk bakışta karpuz dilimlerine benzediği için bu şekilde bir isim almış. Oteller için, iş yerleri için veya evlerin pencere üstleri için modern bir görünüme sahip olduğu için bu tente türü daha çok tercih ediliyor ve diğer tente modellerine göre daha çok kullanılıyor.

İşletmenizin modern bir görünüme sahip olmasını istiyorsanız karpuz modellerini kullanmayı düşünebilirsiniz. Bu tente modelleri ile sadece iş yerleriniz için değil evleriniz içinde güzel bir görünüm sağlayabilirsiniz.

Karpuz Tente Sisteminin Genel Özellikleri Nelerdir?

Karpuz tente sistemi diğer tente sistemleri ile karşılaştırıldığında diğer tentelere göre çok daha etkileyici ve özel olduğunu görebilirsiniz. Görselliğin dışında özellik olarak ta daha farklı özelliklerinin olduğunu görebilirsiniz.

  • Oldukça şık bir tente modeli olan tente, kafe, restoran, mağaza gibi pek çok işletme modeli için uygundur.
  • Güneş yağmur ve her türlü hava koşullarına dayanıklı kumaş yapısı olması bakımından uzun yıllar kullanılabilecek tente modelidir.
  • Fiyat bakımından diğer tente sistemlerine göre daha ekonomiktir.
  • Monte işlemleri diğer tente modellerine göre daha kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilmektedir.
  • Tentelerin kumaş özelliği güneşe karşı solmaz özellikli olup iticilik özelliğine sahip akrilik kumaşlardan yapılmaktadır.
  • Karpuz modeli , özelliği sayesinde balkonu veya cam kenarında oturan müşterilerinizi rahatsız edici güneş ışınlarından korur. Ayrıca ayak uzunluğunun ayarlanabilir olması manzaranın korunmasını sağlar.

Karpuz modeli tente çeşitleri veya diğer tente modelleri kullanıldıkları yerleri güneş, yağmur ve diğer hava koşullarından korumakla kalmayıp hoş bir görüntüde oluşturabilmektedir. Özellikleri ve daha fazlası ile bu tente modeli beklentilerinizin karşılayabilecek sistemlerdir.

İstenilen boy ve genişlikte üretilebilen tente istenilen renk seçenekleri ve kumaş özellikleri ile şık ve dekoratif amaçlı olarak tercih edilebilmektedir. Ayrıca isteğe bağlı olarak tente üzerine işletmenize ait logonuzu da bastırabiliyorsunuz.

İlgili Makaleler

4 Yorum

  1. Merhaba Gökhan abi.
    Bu, karpuz tente modelleri gerçekten çok güzel yakışıyor. Bunların farklı desenler halinde olanları da var bilmiyorum ben. Güzel bir bilgilendirme yazısı olmuş eline sağlık Gökhan abi.

  2. Ben cok seviyorum. Karpuz tenteler hem güzel görünüyor hem günesten koruyor .

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu