GenelTanıtım

Online Sertifika Programları İle Kariyerinizde Yükselin

Online sertifika programları ile milyonlarca kişi iş yaşamları içerisinde oldukça başarılı yollar kat etmektedir. Her geçen gün daha da büyük bir ihtiyaç ve daha fazla aranan bir kriter olmaya devam eden “bilgi” kariyer hedefi olan kişiler için de önemli bir öncelik olmalıdır. Peki çalışırken aynı zamanda bu bilgiyi elde etmek için nasıl zaman ve fırsat bulacaksınız? Ya da sonu gelmeyen bir eğitim süreci için nasıl bir bütçe ayırabileceksiniz? İşte tüm bunları çözüme kavuşturan şey online sertifika programları olmuştur.

Online sertifika programları sayesinde dilediğiniz yerden ve gün içerisinde dilediğiniz saatlerde katılım sağlayabileceğiniz bu programlar sayesinde günlük rutinlerinizi aksatmadan bir eğitim alabilmeniz mümkün. Klasik anlamda bilinen örgün eğitimler gibi fiziki anlamda bir eğitim alanına gitmek yerine evinizden ya da iş yerinizden bu programlara katılım sağlayabilirsiniz. Hem de daha küçük bütçelerle.
Boğaziçi Enstitüsü online sertifika programları üzerinden seçimizi yapabilirsiniz.

Online Sertifika Programları Nelerdir?

E sertifika ya da online sertifika, online eğitim üzerinden internet kanalı ile mesleki ya da kişisel gelişim eğitimlerine ve sınavlarına katılarak almaya hak kazanılan bir belgedir. Özellikle lisans öğreniminin ardından daha da uzmanlaşmak isteyen kişiler için oldukça ideal olan bu programlar kişilere mesleki dalda uzmanlık sağlamaktadır.

online sertifika programları

Bunun dışında farklı alanlara dair merakı olan ve o alanlarda eğitim almak isteyen kişiler de bu programlara katılarak alternatif iş alanları yaratabilir ve ayrıca kişisel gelişimlerine katkıda bulunabilirler. İstanbul Boğaziçi Enstitüsü tarafından verilen profesyonel ve kaliteli eğitim programları ile ister alanınızda yükselebilir isterseniz yeni çalışma alanları yaratabilirsiniz.

Online Sertifika Programları Ne İşe Yarar?

Sertifika programlarına yapılan katılımlar öncelikle katılımcıların mesleklerindeki yeterlilik seviyesini artırmalarına yardımcı olmaktadır. Her geçen gün artan ve ilerleyen teknoloji ile bilgi çağının bir getirisi olarak sürekli yenilik durumu kişilerin uzmanlık alanlarında ortaya çıkan yenilikleri de devamlı takip etmelerini gerektirmektedir. Devamlı gelişen ve güncellenen konuların takibi konusunda en önemli katkılardan birisini online sertifika programları sunmaktadır. Bu programlar sayesinde gerek meslek içi konularınızda gerekse farklı alanlarda sertifika
programlarına katılarak en güncel bilgi ve birikimi elde edebilir, kariyer seçeneklerinizi artırabilirsiniz.

Online Sertifika Programlarına Nasıl Katılınır?

Online sertifika programlarına katılmak oldukça kolay bir süreçtir. Öncelikle katılmak istediğiniz programa karar vermelisiniz. Çünkü günümüzde oldukça yaygınlaşan ve popülerleşen online sertifika programlarında neredeyse yüzlerce alanda eğitim yürütülmektedir.

Programınıza karar verdikten sonra bu alanda güvendiğiniz ve tanınan bir kursu tercih edebilirsiniz. İstanbul Boğaziçi Enstitüsü olarak yıllardır bu alanda profesyonel bir eğitim sistemi uygulayan kurumumuz için kayıt süreçlerinizi de ana sayfamızda yer alan yönlendirmeler sayesinde online olarak gerçekleştirebilirsiniz. Kayıt sürecinizin ardından derslere katılım süreciniz başlar. Ve bu katılımları dilediğiniz yerden ve dilediğiniz zaman diliminde gerçekleştirebilirisiniz.

Online Sertifika Programları İle Nasıl Fark Yaratırsınız?

Online sertifika programları ile yaratacağınız en büyük fark alanınızda sürekli yaşanan yeniliklere ve değişen konulara kayıtsız kalmadığınızı ve eğitim sürecinize her daim değer verdiğinizi ispatlarsınız. Program sonrasında almaya hak kazanacağınız sertifika
ile kaliteli ve nitelikli bir özgeçmiş oluşturabilirsiniz. Ayrıca yine sertifikanızla mevut işinizde daha üst kariyerlere ulaşabilme olanağı elde edersiniz.

Online Sertifika Programları Kariyeriniz İçin Neden Önemlidir?

Kariyeriniz için oldukça önemli olan online sertifika programları sizi mesai arkadaşlarınızdan farklılaştıracak en önemli belgelerden birisidir. Günümüzde artık özellikle kariyer alanlarının söz konusu olduğu işlerde tamamen lisans mezunları
çalışmaktadır. Dolayısıyla mesleğinize olan ilginiz ve niteliğiniz artık lisans diplomanız üzerinden ölçülmemektedir. Bu alandaki niteliğiniz lisans mezuniyetinizin ardından devam eden eğitim merakınız ve eğitim sürecinizle değerlendirilmektedir. Bundan dolayı alanınıza ilişkin katılım sağlayacağınız her online eğitim programı ve hak edilecek her sertifika kariyerinizde yükselmeniz ve kendinizi ispatlamanız için oldukça önemlidir.

Online Sertifika Programları Kişisel Gelişime Nasıl Bir Katkıda Bulunur?

Online sertifika programları aynı zamanda kişisel gelişiminiz için de inanılmaz derecede katkıda bulunmaktadır. Yalnızca alanınıza dair değil farklı alanlardaki meraklarınız ve ilginiz üzerinden de online sertifika programlarına katılım sağlayabilirsiniz. Böylelikle hep istediğiniz ama hiçbir zaman vakit ve olanak yaratamadığınız alanlara dair sertifika programlarına katılarak eğitim alabilirsiniz.

Kısacası hem kariyer hem de kişisel gelişim anlamında oldukça önemli bir yeri olan online sertifika programları milyonlarca kişiye aradıkları eğitim fırsatını çok uygun fiyatlarla evlerine getirmektedir diyebiliriz. Yıllardır eğitimin markası olan ve kendini
eğitim alanında yıllardır ispatlamış bir kurum olan İstanbul Boğaziçi Enstitüsü sertifika programları ile siz de dilediğiniz saatlerde ve dilediğiniz yerde eğitimlere katılmak isterseniz İstanbul Boğaziçi Enstitüsü internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Ya işinizde yükselmenizi sağlayacak programlara ya da hep o içinizde kalan alana dair bir programa kayıt yaptırarak almış olduğunuz bu eğitimi belgeleyebilirsiniz. Üstelikte her yerde geçerliliği olan İstanbul Boğaziçi Enstitüsü online sertifikası sayesinde yeni iş sahaları yaratabilir ya da mevcut alanınızda daha üst kariyerleri elde edebilirsiniz.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Çok yararlı bilgiler vermişsiniz Gökhan Bey ,emeğinize sağlık .
    Bu online sertifikalar kesinlikle iş alanı oluşturmak adına çok yararlı oluyor bence de.
    Sayenizde bu konuda daha çok bilgi edinmiş oldum.Teşekkür ederim.

    1. Rica ederim Sevil hanım.
      Evet iş başvurularında ve insanın kendini kişisel gelişim konusunda geliştirmesine çok faydalı oluyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu