GenelTanıtım

Çoklu Kamera Seçeneği İle Her Anınız Ölümsüz: Oppo Reno 2Z

Günlük yaşamda her alanda kullanılan akıllı telefonlar üstün teknolojik detaylar barındırır. Elektronik sektöründe sınırsız erişim sunan akıllı telefonlar gelişen teknolojiye uyum sağlayarak kullanıcılar ile buluşur. Teknoloji dünyasına hızlı bir giriş yapan Oppo 2004 yılında kurulup akıllı telefon üretmeye başlar. Oppo Reno 2Z serisi markanın dikkat çeken ürünlerinden biridir ve 16 MP ön kameraya sahiptir. Çerçevesiz bir ekrana sahip ürün yüksek ekran çözünürlüğü sunarken 6.53 inç ekran boyutu ile geniş ekranlıdır.

Gök beyazı rengi ile doğanın güzelliğini taklit eden ürünün gece mavisi renk seçeneği de vardır. İnce ve estetik tasarımı ile göz dolduran Oppo Reno 2Z 128 GB hafızası ile yüksek kapasiteli depolama avantajına sahiptir. Üretimde kullanılan teknoloji ile dayanıklı gövdesi bulunan ürün darbelere karşı direnç gösterir. Dış kısmında kullanılan renk pigmentleri gece karanlığında telefonun parlamasını sağlar. 8 GB RAm sayesinde yüksek hızda çalışan ürünün kameraları ürünün içerisinde gizlenir ve telefonun dış kısmında hissedilmez. Hızlı şarj özelliği bulunan ürünü kısa süre içerisinde şarj etmek mümkündür.

Doğanın Yansıması Renkleri ile Şık Görünüm

Doğanın renklerinden esinlenerek tasarlanan ürün 4 arka ve 1 adet ön kamera ile imal edilirken çözünürlük oranı yüksek ana kameraya sahiptir. 48 MP olan arka kamera farklı mod seçenekleri ile kullanıcıların her ihtiyacını karşılar. 128 gr ağırlığı olan akıllı telefon AMOLED ekranı ve 16 milyon renk çözünürlüğü ile ön plana çıkar. Android işletim sistemine sahip olan Oppo Reno 2 Z’nin 4.5 G mobil bağlantı hızı vardır.

Yüksekçalışma ve hafıza kapasitesi sayesinde ürün oyun oynayan kullanıcılara avantaj sağlar. Bataryası tam kapasitede olduğunda ürün ile kesintisiz en az 8 saat oyun oynamak mümkündür. Yüksek çözünürlüklü video çekimi yapan üründe ağır çekim özelliği, görüntü sabitleme ve hızlı çekim özellikleri bulunur. 2019 yılında tasarlanan ürün teknik özellikleri ve tasarımı ile dikkat çekerken birçok kullanıcının tercihidir. Üst seviye teknik özelliklerinin yanı sıra fiyat olarak da ulaşılabilir seçeneklerde satışa sunulur.

İlgili Makaleler

6 Yorum

  1. Daha önce OPPO’nun diğer model telefonlarını kullanmıştım. Gayet başarılı ve oldukça hızlı bir telefon, alacak olan arkadaşlara tavsiye ederim. Oppo gerçekten güzel bir telefon.

  2. Oppo’nun telefonunu bende kullandım ama bazen böyle çoklu kamera seçenekleri falan falan telefonu doldurmak için kullanılıyor gibi geliyor bence gereksiz

    1. Kullanıma göre değişiyor, fotoğraf ve video çekimi yapanlar için çoklu kamera özellikleri biraz daha iyi olabiliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu