Kişisel

Bloggokhantekin Kişisel Blog Sitemdeki İlk Yazım

Merhaba, ben Gökhan TEKİN okuduğunuz bu blogun yani bloggokhantekin kişisel blog sitesinin kurucusu ve tek yazarıyım. Uzun yıllar web site işleriyle uğraştıktan kendime yeni bir blog açmak istedim. Blog adının ne olacağı konusunda çok fazla düşündüm. Abartmıyorum belki günlerce bu konuda düşündüm. Boş alan alan adlarına baktım.

Fakat sonra dedim ki; madem bu blog kişisel blog olacak neden farklı farklı blog isimleri arıyorum dedim ve sonunda bloğumun adının bloggokhantekin olmasına karar verdim. İş yerindeyken blog adına karar verdikten sonra, hemen Google’ın ücretsiz blog servisi olan blogspot ile 26 Şubat 2014 bloğumu oluşturdum.

Sıra Tasarıma Geldi.

Az önce işten geldim ve iş yerinden çıktıktan sonra hiç bir yere uğramadan direk eve geldim ve yemek dahi yemeden hemen bilgisayar başına geçtim. Hemen kaliteli, güzel şablonlar arama telaşı içine girdim. Çünkü bana göre içerik kadar tasarımda önemlidir. Bloğum için güzel görünen güzel bir tema kurdum ve ayarlarını yaptım.

Bloggokhantekin İle Artık Yazmaya Hazırım

Bundan öncede web sitelerim oldu, bir çok websitesi kurdum, tekrar sildim fakat hiç birinde bu bloğumda olduğum kadar heyecanlı değildim. Çünkü burada gerçekten insanlara faydalı olacağını düşündüğüm paylaşımlar yapmak istiyorum ve bunu elimden geldiği kadar da sürdürmek istiyorum. Belki çok popüler bir blog olur, belki de hiç ziyaretçisi olmayan bir blog olur bilemiyorum.

Fakat ister ziyaretçisi çok olsun, ister hiç ziyaretçisi olmasın ben yine düzenli olarak içerik üreteceğim. Çünkü ben gerçekten faydalı olmak istiyorum. Belki her gün yazı yazamayacağım ama yazacağım yazılar gerçekten çok özgün olacağını biliyorum.

Burada yani kişisel blog sitemde, yaşadığım olayları, sosyal ağlar hakkındaki düşüncelerimi, blog ipuçları konusunda bilgilerimi ve epilepsi hastalığı hakkındaki tecrübelerimi paylaşmak istiyorum. Beni daha iyi tanımak isteyenler hakkımda sayfasındaki benimle ilgili bilgileri okuyarak bilgi sahibi olabilir.

Yukarıda yazmayı unuttum bloğumda zaman zaman mesleğim olan muhasebe ile ilgili de bilgiler paylaşmak istiyorum. Ben gerçekten çok heyecanlıyım. Bu yeni bir blog ve benim ilk yazım olduğu için sizleri fazla sıkmak istemiyorum. Sonraki yazılarımda neden böyle bir blog kurdum daha detaylı olarak anlatacağım.

Hoşça ve Sevgiyle Kalın

İlgili Makaleler

4 Yorum

  1. Gökhan abi
    Şuanki zamandan, İlk blog yazdığın zamana kadar Bloğun çok gelişmiş. Mesela Teman , yorum yapan sayısı, içerikler
    bir çok yeni başlayan (bende dahil ) hayalini kurduğu, sitenin sahibi olmak güzel bir duygu olsa gerek :)

    1. Öncelikle güzel yorumun için teşekkür ederim murat, evet özgün oldukça insanların blogumu daha çok ziyaret ettiklerinin ve değerli yorumlarının yaptıklarının farkındayım ve yazılarımın insanlar tarafından beğenilmesi güzel bir duygu, bu arada senin de blogunun tasarımını henüz tam olarak bitiremedim yapmam gereken bir kaç şey daha kaldı yarın devam edeceğim inşallah.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu