Resimde bütün
Anneler melektir yazdım. Evet benim için bütün anneler bir melektir, ırkı , rengi, dini her ne olursa olsun yer yüzündeki bütün Anneler bir melektir benim için anne sevgisini anlatmaya kelimeler yetmez.Gece üzerimiz açıldığında üzerimizi örten tek kişidir annelerimiz, hastaladığımızda sabahlara kadar başımızda bekleyen kişilerdir annelerimiz, yemek yemediğimiz zaman sanki kendisi açmış gibi bizim yemek yememizi isteyen ve bazen defalarca yemeği ısıtan kişilerdir annelerimiz, bizden sevgisini hiç eksiltmeyen ayağımıza çöp batsa sanki kendisine batmış gibi canı yanan kişilerdir
Annelerimiz.
Çok yakın arkadaşınıza bir şey anlatırsınız bazen sıkılır, sizi dinliyormuş gibi yapar ama dinlemez ama Anneler öyle midir? bir sorunuz olsa sizi sabaha kadar dinler ve size fikirler verir şahsen ben içinden çıkamadığım bir konu olduğunda önce Annemle konuşurum çünkü o mutlaka bana bir fikir verir veya o konunun olumlu ve olumsuz yönlerini söyler.
Peki Annelerimiz bizleri böyle severken, bizler bunun ne kadar bilincindeyiz. Annelerimizi mutlu etmek adına neler yapıyoruz onlara her zaman olmasa da arada sırada onu sevdiğimizi ve bizi Dünyaya getirdiği için teşekkür ediyor muyuz kendisine. Eminim ki bir çok kişi bunu yapıyordur yapmayanlara da şiddetle tavsiye ediyorum. Annenize onu çok sevdiğinizi ve sizi Dünyaya getirdiği için teşekkür edin geç kalmayın belki daha sonra bunları söyleme fırsatınız olmaz. Annelerimiz bizler için her şeyi yaparken bizi kendi canından çok severken, bazı evlatlar var ki ben onlara insan demiyorum Annelerini sokağa atanlar , gözünü para hırsı bürümüş olan kişiler biraz para gördüğünde hemen Annesinden kurtulmaya çalışırlar bu tür kişiler. Annelerimizi üzmeyelim , üzüldükleri zamanlar değil , elimizden geldiği kadar hep mutlu etmeye çalışalım. Annelerimize hediyeler verelim hediye derken illaki para ile alınan şeylerden bahsetmiyorum. Belki paranız yoktur olabilir Annenizin elini öperek onu çok sevdiğinizi söylemeniz bile inanın bana bu belki en büyük hediyedir onun içi.
Konuyu çok fazla uzatmak istemiyorum arkadaşlar , başta kendi Annem
olmak üzere sonra bütün Annelerin Anneler Gününü Kutlar. Ellerinden Öperim
Bütün acılar üstüme yağınca sen bana açılan şemsiyesin annem… seni çok seviyorum
Recep Altun;
09 Mayıs, 2015 | Saat 19:43Merhabalar.
Evet değerli kardeşim. Bizleri karnında taşıyan annelerimize duyduğumuz saygı bütün annelere yansımalıdır. Bu vesileyle tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutlar, ellerinden öperim. Onlar bu dünyanın insan sıfatındaki gerçek melekleridir.
Selam ve dualarımla.
Mustafa Alnıak
10 Mayıs, 2015 | Saat 17:24Bazen sofrada tabağımıza yemek koyarken bile, "anne yeter" dememize rağmen bir kaşık daha fazla koyandır annelerimiz.
Admin
10 Mayıs, 2015 | Saat 18:09Kesinlikle..
Kreatif Baskan
11 Mayıs, 2015 | Saat 10:25oyy annelerimiz bi tane yaa Allah sağlık versin hepsine .;)
sen niye gelmiyon bana yaa bakiim hıııımm hııı!!! kızarım çok ^-^
ayy içimden geleceğin terlikçi annesi çıktı birden eheheh 🙂
Admin
11 Mayıs, 2015 | Saat 11:31Anneler çok değerlidir çok , Başkan ayıp ediyorsun inan hep geliyorum fakat haklısın yorum yapmadığım için geldiğim belli olmuyor senin canın sağolsun Başkanım
Kreatif Baskan
11 Mayıs, 2015 | Saat 11:55aa bak sen yaa niye yorum yazmıyon ki amaaa 🙁
Despina Soygul
27 Mayıs, 2015 | Saat 06:15Daha güzel anlatilamazdi. Bir anne olarak tesekkür ediyorum.
Admin
27 Mayıs, 2015 | Saat 06:26Rica ederim