Tanıtım

Dekorister ile Evinizin Dekorunu Değiştirin

Bir kaç gün önce duyurmuştum.  8 veya 9 adet kitap karşılığında blog düzenini değiştirmek isteyenlere yardımcı olacağımı söylemiştim. Bugün, belki ileride istediğim gibi olursa küçük kütüphanem için kitaplıklara bakmak istedim ve karşıma çok güzel ve bir o kadar da ucuz bir site çıktı ve bu siteyi paylaşmak istedim çünkü fiyatlar gerçekten çok uygun ve aynı zamanda kaliteli ürünleri olan bir site.

 Bahsettiğim siteye www.dekorister.com.tr buradan ulaşabilirsiniz.  Siteyi biraz inceledim. Her zaman yaptığım gibi bir siteye ilk girdiğimde  mutlaka ilk olarak hakkımızda sayfalarına bakarım. Biraz okuduktan sonra zaten anlıyorsunuz adamlar işlerini gerçekten çok kaliteli yapıyorlar bunu müşterisine hissettiriyorlar. İşlerini iyi yaptıklarını ve çekirdekten yetiştiklerini anlatmışlar. Öyle sıcak yazmışlar ki inanın bana severek okudum.

 Her neyse kitaplık konusunda ucuz ve görsel açıdan göz zevkinize hitap edecek çok güzel kitaplıklar bulacağınızdan emin olabilirsiniz. Ben kendim için ileri ki zamanlarda sipariş vereceğim.  Sadece kitaplık olarak düşünmeyin daha bir çok konuda ihtiyaçlarınızı karşılayacak ürünler bu sitede mevcut örneğin eviniz için veya ofisiniz için orta sehpa almak istiyorsanız birbirinden güzel orta sehpalar var. Özellikle günümüzde bu böyle kaliteli ürünleri ucuza satan başka bir firma bulacağınızı pek sanmıyorum açıkçası

 Sitede, odanızın duvarı için uygun fiyatlara alabileceğiniz duvar rafları da mevcut, uygun fiyatlar ile odanızın tasarımını daha güzel ve daha zengin bir hale getirebilirsiniz. Dekorister‘in ürettiği duvar rafları ile yaşam alanlarınıza farklı bir hava katın. Çok fazla anlatıp sizleri daha fazla yormak istemiyorum en iyisi siz siteye girip göz atın.

 

BİLGİ: Bu yazı ilgili siteyi tanıtmak ve site hakkında bilgi vermek amacıyla hazırlanmış bir tanıtım yazısıdır.

İlgili Makaleler

22 Yorum

  1. Bende bir kaç ay evvel çalışma masası ve kitaplık olarak kullanbileceğim bir masa almıştım.Yalnız aldığınızda montajını kendiniz yapıyorsunuz biliglendirmek istedim. Ayrıca sağda ki kitaplık benimde hoşuma gitmişti onu alın bence :))

    1. Evet bu tür ürünler montajsız olarak geliyor ama düzmesi çok kolay oluyor. Kitaplıklar gerçekten çok güzel :)

  2. Benim de hayalim koca bir duvarı kitaplık haline getireceğim. Bunun için kütüphaneden ödünç kitap almayı bıraktım, her kitabı bizzat almaya başladım biriktiriyorum.:)

    1. Bence çok güzel düşünmüşsünüz. Bu şekilde hem kitap yazarı kazanmış olur, hemde kendinize ait bir kütüphaneniz olur. Umarım her şey istediğiniz gibi olur.

  3. Kitaplıkların fiyatı dediğiniz gibi oldukça uygun ayrıca güzel modeller var :) Teşekkürler bilgilendirme için :)

  4. Çok dekoratif ürünler …. Teşekkürler bilgilendirme için …
    Umarım kendine kurduğun kitap dünyanda çok mutlu anlar yaşarsın …
    Bu arada Zehra hanımın sayfası şahane olmuş … Emeğine sağlık sevgili Gökhan

    1. Rica ederim.
      İnşaallah güzel olacağını düşünüyorum.
      Beğenmenize sevindim. Teşekkür ederim.

  5. Çok güzelmis. Duvara asilan modelleri seviyorum yerler bos kalinca temizlik kolay oluyor :)

  6. Artık yorum bırakmaya korkar oldum.Ben bunları nasıl kaçırmışım Gökhan oğlum?Dekorister'i biliyorum.Biz E…..a sitesinden alırdık eksik eşyalarımızı.Orada görmüştüm sanırım.Şimdi kendi bünyesinde çalışıyor demek.İyi yayınlar ve güzel bir hafta dileklerimle.

    1. Ece abla yorum bırakmaya neden korkuyorsun anlamadım.
      Teşekkür ederim. İyi haftalar Ece abla.

  7. Resimdeki kitaplığı bende çok beğendim Gökhan inşallah hayallerini gerçekleştirirsin ve içini istediğin kitaplarla doldurabileceğin böyle güzel bir kitaplığa sahip olursun :) bence sen bunu fazlasıyla hakediyorsun. Site tavsiyen içinde ayrıca teşekkür ederim :)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu