Tanıtım

Mert Can İlter ve Blogu

Bu yazımda, yazılarını severek okuduğum ve özellikle de blog yazarı arkadaşlar için çok faydalı paylaşımlarda bulunan bir blog yazarı arkadaşımızı tanıtmak istiyorum sizlere, henüz üniversitesi öğrencisi olan bu başarılı arkadaşımızın adı, Mert Can İlter, kendisini uzun zamandır takip ediyorum bloğunda çok güzel ve bir o kadar da faydalı paylaşımlar yapıyor.

Bilgisayar programcılığı okuyan Mert Can , gerek bu konuda gerekse kişisel düşüncelerini paylaşmak için, wordpress tabanlı bir blog açarak okuyucularına, seo , webmaster, bloglama, sosyal medya ve kişisel düşüncelerini paylaşabileceği bir blog açarak blog dünyasına ilk adımı atmış.

Mert Can İlter Kendini Şöyle Anlatıyor

Yüzmeyi ve gülmeyi çok seven biriyim, hayatımda negatif olan şeylere sadece bende kalır hiç kimseye negatif olay anlatamam yapım gereği kimseye karşı bir zaafım olsun istemem çünkü, kimse açığımı bilmesin kafasında kapalı kutuyum  İlk ve ortaokulu necdet semker i.ö.o. da okudum 2003 -2011 arasında tek okul aynı arkadaşlarla 8 sene geçirdim, derslerim çok iyi değilde maalesef. 2012 de liseye geçecektim avcılar teknik ve endüstri meslek lisesine gitmek istedim fakat dediğim gibi dersler çok iyi değildi.

Okula kabul edilmedim, buradan sonra değişti okul hayatım, 9 sınıfı şerife bacı lisesinde okudum ve ilk okulun aksine çok başarılı 1 sene geçirdim, istediğim bölüm bu lisede yoktu maalesef beni geçen sene almayan avcılara teknik lisesine gitmem lazımdı, geçen sene notlarım kötüydü ama bu sene golü çaktım ve girdim liseye.

2015 yılında başladım 19 mayıs üniversitesine bilgisayar programcılığı bölümünde okuyorum bu yazıyı yazdığım sıralarda. Eğitim hayatım inişli çıkışlı fakat güzel geçti diyebilirim. Gezmeyi seven biriyim fakat benim gibi gezmeye müsait olan arkadaş sayım az olduğundan pek gezemiyorum şimdiye kadar az sayıda şehir gezmiş olsam da gittiğim şehirlere 5-6 kez gittim ve iyi gezdim diyebilirim

 

Mert Can İlter sadece uzman olduğu konularda blog yazmakla kalmayıp. webtasarım, grafik tasarım, google adwords, seo ve programlama gibi konularda kendini geliştirmiş ve isteyen kişiler ile çalışmalar yapacağını belirtmiştir.

 

BİLGİ: Bu yazı Mert Can İlter  hakkında bilgilendirici bir tanıtım yazısı olarak hazırlanmıştır.

İlgili Makaleler

10 Yorum

  1. Teşekkürler tanıştırma için biraz baktım sayfasına epeyce aydınlatıcı konular var ilk fırsatta dolaşacağım.

  2. Bende kısaca göz attım ve bilmediğim bir kaç terim hakkında yazılar gördüm. Daha sonra detaylı okuyacağım blogu. Teşekkürler Gökhan abi.

  3. İlk fırsatta ziyaret edeceğim …
    Tanışma vesilesi için teşekkürler Gökhan

  4. Benim özürlü olduğum bir konu:))))tanıttığın için teşekkürler Gökhan'cığım mutlaka ziyaret edeceğim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu