GenelKişisel

Google 18 Yaşında

Çağımız internet ve teknoloji çağı, aklımıza herhangi bir şey takıldığında, cevabını bulamadığınız bir soruyla karşılaştığımız zaman veya hasta olduğumuzda, hastaneye gitmeden önce rahatsızlığımız hakkında bilgi aldığımız ve gereği gibi kullanıldığında insan oğlunun bulduğu en güzel icatlardan bir tanesi olan internet her geçen gün kendini geliştirmeye ve bizlere daha kaliteli bir hizmet vermeyi devam ediyor. 

Dünyanın en büyük ve kendini devamlı geliştiren arama motoru Google, bugün tam 18 yıldır bizlere hizmet veriyor ve her geçen gün hem blog yazarları için, hemde okuyucuları için veya diğer arama yapan insanlar için kendini güncelliyor, yeni yeni servisler açarak internet kullanıcılarının işlerini kolaylaştırıyor.

Bugün, dünyanın en büyük arama motoru olan Google’ın 18. doğum günü, umarım bu güzel servis her zaman böyle devam eder ve dilerim yeni yılında blogspot kullanıcıları için de daha faydalı güncellemeler yapar. Çünkü blogspot wordpress’e göre çok gerilerde kaldı.

Doğum günün kutlu olsun. Google :)

İlgili Makaleler

17 Yorum

  1. sorunsuzca kullanalım inş kutlu olsun yeni yaşı:))
    ben de az önce facebook ta paylaşıp o bizlerin doğum gününü hep kutluyor diye paylaşmıştım:)))
    Sevgiler Gökhancım kolay gelsin.

  2. Eskiden koca koca,ateş pahası tıp kitapları alırsık,bazı medikal dergilere ulaşamazdık,google çıktıktan sonra hangi makaleyi istesek,hangi konudaki son gelişmeleri merak etsek okuyabiliyoruz.Ya da yemek tarifi,nakış tarifi,çocuk bakımı vs. ,dünyanın en bütük ve hızla gelişen kütüpanesi oldu google.Gençler google'suz hayatın nasıl olduğunu bilmezler ama ben yaştakiler ve benden bütükler ,ne büyük vir nimet olduğunu çok iyi biliriz.Eline sağlık ablam,güzel bir yazı olmuş gene.Nice yıllara google.

  3. Her yükselişin bir de düşüşü vardır. Ama faydaları ve hizmetleri inanılmaz. Her geçen gün yeni yeni uygulamalar üretiyorlar, birçok faydalı projesi var. Aynı eylemleri Blogger için de bekliyoruz, hayırlısı.

    1. Aynen, blogger için bir an önce daha kaliteli bir güncelleme yapmaları gerekiyor artık, çok geride kaldı çünkü.

  4. Yeni yaşına girmeden önce güzel bir penguen algoritması çıkartarak ortalığı dagıttı şimdi bunu kutluyor olsa gerek :)

    1. Haklısınız, devamlı algoritma güncellemesi yapıyor ama özgün siteler her zaman ilk sıralarda çıkar zaten :)

  5. Veritabanı çok güçlü gerçekten ancak büyüdükçe karmaşıklığı da artıyor bana göre. Eskiden aradığımız bilgilere daha kolay ulaşıyorduk sanki, şimdi bakıyorum, özellikle şu SEO olayı patladığından beri önüne gelen bir şeyler yazıyor, çöp bilgilerle doluyor üst sıralar. Tuhaf bir durum ortaya çıkıyor. :)

    1. Evet bu konuda haklısın, bu algoritma güncellemeleri bazen garip olaylara neden oluyor. Örneğin, bazen kopyala yapıştır yapan siteler ilk sıralarda çıkabiliyor. Bu da biz, özgün bloglar için kötü olabiliyor.

  6. Bir sürü insanın ekmek kapısı oldu resmen, bir çöktü mü bittik demektir :) İyi ki doğdun Google :)

  7. İlahi Gökhan. Tabii ki Google ın hayatımızdaki yeri tartışılmaz da, doğum gününü kutlamayı akıl etmişsin ya, bravo ;)
    Peki o zaman; "İyi ki doğdun Goooooglee ;) "

  8. Biraz Doğum Günün Kutlamasına Geç Kalmış Gibiyim ;)
    Blogunuz gayet başarılı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu