İzlediğim Filmler

Ailecek İzleyebileceğiniz Harika Bir Film; Koyverdin Gittin Beni

Ailecek izleyebileceğimiz filmler ne yazık ki çok fazla yok, neredeyse her filmde yatak odası sahneleri olduğu için ailemizle birlikte izleyebileceğimiz filmlerden bir tanesinden bahsetmek istiyorum. Eğer izlemediyseniz mutlaka izlemenizi tavsiye ederim. Çok güzel bir film. Ben daha önce internetten izlemiştim. Geçtiğimiz günlerde Trt1 de yayınlanmıştı. Zaten Trt 1 de çıkan filmlerin ve dizilerin çoğu çok güzel oluyor. Baştan sona duygulanarak izledim.çok kaliteli bir filmdi.eğlenceli sahnelerde vardı. Çok anlamlı bu film benim için çünkü ilk defa bir filme 10 puan veriyorum umarım böyle filmler çoğalır müzik ve oyunculuklarda güzeldi.

Koyverdin Gittin Beni

Ailecek izlenebilecek mükemmel filmlerden bir tanesiydi benim için. Babasının yıllardır küs olduğu, dedesi ve akrabaları ile tanışmak için motora atlayarak Almanya’dan Amasra’ya gelen Axel Oğuz, gerçekleri öğrenmek ve babasını dedesiyle barıştırmak ister. Üzerine birde Fidan’a aşık olur…

Axel, ailesine arkadaşları ile tatil yaptığını söyler ama Türkiye’ye gelmiştir.  Dedesinin olduğu yere geldikten sonra dedesinin küçük barınağının karşısında küçük bir çadır kurar ve dedesinin ilgisini çekmeye başlar, bu arada dedesi, halası ve kuzeni Axel’in gerçekte kim olduğunu bilmiyorlardır. Axel dedesi ile sohbet etmek ister, dedesine yardım etmek ister  ama dedesinin sinirli yüz ifadesi yüzünden her defasında çekinir.

Bir şekilde dedesi ile yakınlaşır ona yardımcı olmaya çalışır, dedesi’de onun çadırda uyumasına, gece üşümesine gönlü razı olmaz ve onu evine oğlunun odasına yani Axel’in babasının odasında yatmasını ister. Axel burada babası ve dedesi ile ilgili daha geniş bir bilgiye sahip olur.

Bu arada çarşıda fotoğraf çekerken birden Fidan isimli kızı görür ve kızı görür görmez aşık olur. Kızın fotoğraflarını çeker, tabi kızda Axel’e aşık olmuştur.

ailecek

Bu arada ailesi Axel’in Türkiye’de olduğundan şüphelenir ve Axel ile görüştüklerinde Axel her şeyi anlatır. Babasını Türkiye’ye çağırır ve dedesiyle barışmasını ister, Axel’in babası ilk başlarda bu duruma çok kızsa da Axel bir şekilde babasını ikna eder ve annesi ile babası Türkiye’ye gelmeye karar verir. Axel sayesinde baba ile oğul’un arasındaki küslük sona erer.  Diğer film yorumlarımı görmek irseniz  izlediğim filmler kategorisinden görebilirsiniz.

Bu tür filmleri çok seviyorum. Bildiğiniz bu tür ailecek izlenebilecek filmler varsa yorum bölümünde belirtirseniz mutlu olurum.  Umarım izlediğinizde sizde beğenirsiniz.

İlgili Makaleler

10 Yorum

  1. Merhaba Gökhan abi nasılsın?
    Bu film gerçekten çok güzel ve insanı duygulandıran bir film. Filmi izlemeyenler varsa tavsiye ederim. Gerçekten de ailece izlenecek filmlerden bir tanesidir. Eline sağlık Gökhan abi.

    1. Merhaba kardeşim, teşekkür ederim iyiyim sende iyisindir inşallah.
      Evet gerçekten çok güzel bir film. Böyle filmler daha fazla yapılmalı bence.

  2. Ailecek izleyecek film bulmakta zorlanıyoruz gerçekten. Tavsiye için teşekkürler. İzlemeyi düşünüyorum filmi.

  3. Çok sade bir şekilde, güzel güzel anlatmışsınız. Bu isimle bir de şarkı vardı rahmetli Kazım Koyuncu’nun seslendirdiği, aklıma önce o şarkı geldi.
    Filmi izleme listeme aldım, bu tür filmler çok güzel, sıcacık oluyor :)

    1. Evet filmin adını ilk gördüğümde benimde aklıma hemen Kazım Koyuncu gelmişti.
      İyi seyirler :)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu