Tanıtım

Baymak Servisi Fırsatlarını Kaçırmayın

Baymak Servisi olarak sürdürdüğümüz servis hizmetlerimizden yararlanan kullanıcılar her zaman kazanmaya devam etmektedir. Baymak Servis olarak yıllardır müşterilerimize sunduğumuz servis imkanlarımız ile her zaman kalitemizden ödün vermeden çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Çalışmalarımız esnasında her zaman müşterilerimizin istek aynı zamanda görüşlerine yer vererek istekleriniz ve talepleriniz doğrultusunda ilerlemeye devam etmekteyiz. Baymak kombi ve klimalarda her türlü sorunlarda örneğin Baymak Kombinin Su Akıtması gibi yaşadığınız her türlü sorunlarda bizler tarafından destek alabilirsiniz. Baymak kullanıcılarımıza yönelik başlattığımız kampanyalarımızı duyunca siz değerli kullanıcılarımızın bir hayli memnun olacaksınız. Kampanyalarımız Baymak kullanıcılarına özel olarak hazırlanmış ve oldukça avantajlı fırsatlar içermektedir.

Toplu Bakım Kampanyası

Baymak kullanıcılarına özel olarak başlatmış bulunduğumuz toplu bakım kampanyası ile ister aileniz ile beraber isterseniz de daire sakinleriniz ile anlaşmalı olarak toplu bakım fırsatından yararlanabilirsiniz. Yararlanacağınız bakım kampanyalarında 5-10 kombilerde %30 10-50 kombilerde %35 ve 50 ve üzeri cihazlarda ise %40 şeklinde indirim seçeneklerine yer verilmektedir. Sizlerde kampanyamız sona ermeden bir an önce toplu olarak anlaşabilir cihazınıza bakım yaptırabilirsiniz.

Gaz Cihazı Alana Ücretsiz Kombi Bakımı

Doğalgaz kullanımına karşı her zaman önlem alınarak kullanılması gerekli duruma gelen cihazlar arasında yer almaktadır. Bu cihaz sizlere her zaman gaz sızıntılarında sesli ve ışıklı uyarılar vererek önlem almanızı sağlamaktadır. Bu cihaza sahip olduğunuzda şayet kombi bakım işlemi de firmamız tarafından sizlere ücretsiz olarak sağlanacaktır.

Tesisat Temizliği Yaptırana Kombi Bakımı Ücretsiz

Eğer tesisat yıkama işleminizi uzun süre yaptırmadıysanız tesisat temizlik işlemini yaptırmaya karar vermeniz durumunda Baymak olarak kombi bakım işleminizi ücretsiz olarak sağlamaktayız. Tesisat yıkama işlemi bilindiği gibi radyatörlerinizden en iyi şekilde randıman alabilmeniz için ve zaman ile içerisinde oluşan kireç ve katmanlar yapılması gereken önemli işlemlerden biridir. Bu nedenle bu işlemi yaptırarak yalnızca bir ücret ödemeniz durumunda 100 TL olan kombi bakım işlemini de ücretsiz olarak sağlayacaksınız.

Servis Ücreti Almayan Firma

Tarafımızca daha öncesinden servis hizmeti almış ve aynı şekilde alacak olan eski müşterilerimiz 1 kere geçerliliği olmak şartıyla servis ücreti ödemeyecekler. Yani ikinci kes servis hizmeti talep etmeniz durumunda firmamızda herhangi bir şekilde ikinci kez servis ücreti ödememiş olacaksınız.

Vip Servis Hizmeti

Vip Servis ekipmanlarımız 6 saat içerisinde siz değerli kullanıcılarımıza servis hizmeti sağlayarak gün içerisinde yaşamış olduğunuz sorunlardan sizlere kurtarabilmek adına çalışmalarını sürdürmektedir. Bu kampanyamızdan yararlanmak için ne yapabilirsiniz? Bu kampanyamızdan bütün kullanıcılar faydalanabilmektedir. Baymak olarak bizleri arayıp servis talebinde bulunmanız halinde aynı gün içerisinde hizmet alacak kullanıcılarımızdan bu kampanyamızdan yararlanabilmeleri için iki servis bedeli alınacaktır. Baymak servisin başlattığı en avantajlı kampanyalarımızdan yararlanabilmeniz adına online randevu oluşturabilir ya da Baymak Çağrı Merkezi Telefonu üzerinden bizlere ulaşabilirsiniz.
BİLGİ: Bu yazıdaki içerikler tanıtım amaçlı olarak eklenmiş olup, site sahibiyle hiçbir ilgisi yoktur.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu