Tanıtım

Kuşadası Çiçek ve Düğün Organizasyon

Çok sevdiğiniz bir insana verilebilecek en güzel hediyelerden bir tanesi de kuşkusuz çiçeklerdir, çiçeklerin çok güzel anlamları vardır. Karşımızdaki kişiye söylemek istediklerimizi belki sözlü olarak söylemekten utanabiliriz fakat bu kişinin iş adresine ve ev adresine güzel bir çiçek ve yanında söylemek istediklerimizi yazan küçük bir not olması belki daha etkili olabilir.

En özel günlerde, en güzel ve özel duyguları paylaşmak için insanlar bir çok farklı yöntemler kullanmışlardır her toplumda duyguları aktarma biçimi farklıdır. Fakat şu bir gerçektir ki;  Hangi toplum olursa olsun duygularımızı anlatmanın en güzel yöntemi çiçeklerdir.

Kırmızı Gül         :  Kırmızı Gül sevgiyi,aşkı ifade eder.
Beyaz Gül           :  Beyaz Gül masumiyet,temizlik ve saflığın ifadesidir.
Pembe Gül          :  Pembe Gül gönlünüzün karşınızdaki kişiye  ait olduğunu ifade eder.
Sarı Gül               :   Sıcak ve içten sevgiyi ifade eder.
Mavi Gül             :  Mavi Gül sevgiyi,ilahi aşkın ifadesidir.
Siyah Gül            :  Karşınızdaki kişiye duyduğunuz bağlılığın simgesidir.
Beyaz Karanfil    :  Temiz ve içten duyguların temsilcisidir.

 Bu yazımda sizlere Kuşadası’nda kuşadası çiçek faaliyet gösteren ve bu işi kaliteli bir şekilde yapan bir firmadan bahsetmek istiyorum. Kuşadası’nda çiçekçilik ve düğün organizasyon hizmetleri yapan firma henüz yeni olsa da bu işi çok kaliteli bir şekilde yaptığını sitelerine girdiğiniz zaman anlayabilirsiniz, Sitenin gelişmiş altyapısı sayesinde verdiğiniz çiçek hizmetleri otomatik olarak site yöneticilerine iletiliyor ve siparişiniz en kısa sürede verdiğiniz adrese ulaştırılıyor.

Neredeyse her şeyin internet üzerinden yapıldığı günümüzde çiçek siparişi vermek artık oldukça kolay, akıllı cep telefonunuzdan , tabletinizden veya bilgisayarınızdan internet bağlantısı ve kredi kartınızın olması yeterli evinizden çıkmadan dahi istediğiniz çiçek siparişini ve üzerinde nasıl bir not yazmasını da istiyorsanız adresiniz ile birlikte sipariş vererek sevdiğiniz kişiyi mutlu edebilirsiniz.

Kuşadası Çiçekçi Düğün Organizasyon Hizmetleri

Ertan Çiçekçilik olarak düğün ve organizasyonlarınızda hizmet veriyoruz.Gelin damat masası süsleme,konuk masa ve sandalyelerinin süslenmesi,yürüyüş yolu,havai fişek gösterisi gibi birçok hizmet sunuyoruz.

Detaylı bilgi için iletişime geçebilirsiniz. Sitemizde yer alan çiçekler ve fiyatları mevsimsel olarak değişebilmektedir. Fiyatlarımız kdv dahil fiyatlardır.

İstediğiniz çiçekten mevsimsel nedenlerle bulunamıyor ise size farklı alternatifler sunuyoruz. Sizin isteklerinize özel buket tasarımları da yapabilmekteyiz. Sitemizde bulunan çiçeklerin dışında bir isteğiniz olur ise bizimle iletişime geçebilirsiniz.

 

Yukarıda da bahsetmiştim bu firma sadece çiçek hizmeti değil, aynı zamanda da düğün organizasyon hizmetleri de yapmaktadır.  Nasıl bir düğün yapmak istediğinizi bilmiyorsanız farklı bir düğününüzün olmasını isterseniz kuşadası düğün organizasyon ile görüşmeden karar vermemenizi tavsiye ederim

BİLGİ: Bu yazıdaki içerikler tanıtım amaçlı olarak eklenmiş olup, site sahibiyle hiçbir ilgisi yoktur.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Yaradan hem güzelliğini vermiş hem anlamlarını ben hepsini dalın da sevenlerdenim:) ama yine de çiçekler huzurdur hayatımız da.
    Kuşadalılar şanslı böyle güzel bir hizmete sahip oldukları için:)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu