Tanıtım

Birbirinden Güzel Kravatlar ve Atkılar Bir Dünya Kravatta Sizleri Bekliyor.

Kravat, bir boyun bağıdır. Kelimenin aslı Fransızca cravate: Hırvatlar anlamında kullanılan croates veya cravatesden gelmektedir. Hırvatlar, boyunlarına uzun bez kurdeleler takarlardı. Bundan dolayı çeşitli kumaş ve derilerden yapılmış boyuna takılan ve kendine has bağlama şekli olan boyun bağlarına da kravat denmiştir. Türkiye’de ilk defa Tanzimattan sonra değişik tipte görülen kravata zamanla alışılmış ve erkek giyiminin bir parçası haline gelmiştir.

Kıravatlar

Bu yazımda sizlere birbirinden kaliteli ve güzel kravatlar bulabileceğiniz bir siteden bahsetmek istiyorum. 2003 yılında İzmir’in Çankaya semti Mimarkemalettin moda merkezinde kurulan ve gömlek, Kravat imalatı ve toptan satışı olan firma, İnternetteki hızlı gelişmeleri göz önünde bulundurarak 2010 yılında müşterilerinin daha kolay alışveriş yapabilmeleri amacıyla www.birdunyakravat.com  internet sitesini kurarak e-ticarete başlamış. Şirket, Yurt dışındaki gurbetçilerimizi de unutmamış.Yurt dışından kravat göndermek isteyenler için, hediye olarak gönder seçeneği ile her hangi ek bir ücret ödemeden. Sadece kredi kartlarıyla yurt dışında ödeme yapıp Türkiye’deki sevdiklerine ve yakınlarına kravat gönderme imkanı sağlamıştır.

Bu imkan sadece yurt dışından tüm Türkiye’yedir.Türkiye den yurt dışına kargo ücretlerinin ve gümrük vergilerinin yüksek olması sebebiyle şu an için geçerli. Kravat takmayı sevenler bililer ki, kravatlar kravat iğnesi olmadan çok güzel görünmez, sitede kravat iğnesi modelleri de bulabilirsiniz. Kravat iğneleri, kravatın daha güzel görünmesini sağlayan

Birbirinden Güzel Kravatlar ve Atkılar Bir Dünya Kravatta Sizleri Bekliyor.

Sadece kravat değil daha bir çok kategoride ürünler bulabilirsiniz. Örneğin, kış mevsiminin gelmesiyle birlikte kullanmaya başladığımız  Atkılar birbirinden güzel atkılar. Renk renk, desen desen atık modelleri bulabilirsiniz.

Eğer kaliteli bir kravat almak istiyorsanız bu siteye bakmanızı tavsiye ederim. Dışarıda mağaza mağaza gezmektense elinizin altında iki tık uzağınızda bakarsanız eğer işinize yarayacak çok güzel ürünler bulacağınızdan eminim.

BİLGİLENDİRME
Bu yazı ilgili siteyi tanıtmak ve ilgili site hakkında bilgilendirme yapmak amacıyla hazırlanmış bir tanıtım yazısıdır

 

İlgili Makaleler

12 Yorum

  1. İzmir Çankaya benim şehrimin işlek semti 😊. Eşim işi gereği sürekli kravat takıyor. Bu siteye bir baksam iyi olacak 😊. Paylaşım için teşekkürler Gökhan.

  2. Bu kravat meselesinde şunu sevmiyorum: mesela üç yıl önce aldığım kravatın modası geçince arkadaşlar takılıyordu sürekli. :)
    Arkadaş, her sene kravatları mı yenileyeceğiz. Bir de benim severek aldığım kravatları eşim genel de beğenmiyor. Biz erkekler olarak giyim meselesinde genetik olarak yatkın değiliz anlaşılan. :)

    1. Evet haklısınız, ben kendimden örnek veriyorum giyim konusunda bir türlü istediğim kombini yapamıyorum illa ki bir şey eksik kalıyor :)

  3. Mimar Kemalettin Caddesi modacilarin uretim ve toptanci yerleridir. Cok sevindim boyle bir site kurulmasına. Erkeklere ozel arayip duracagimuza tek yere bakariz ;) tesekkurler guzel tanitim olmus. Simdi sitelerine bir bakayim Gökhancim. Keyifli huzurlu gunler💕

    1. yazı içinde kırmızı işaretli olan kelimelerde link var Derya abla. Kırmızı renkli olan kelimelere tıklayarak girebilirsin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu