Tanıtım

Quantum Saat Modelleri

 Quantum yenilikçi ve diğer markalarla benzeşmeyen çok farklı tasarımları ile ön plana çıkıyor. Ürünlerde kullanılan kaliteli materyalleri, yüksek üretim teknolojisi ile stilinizin öncüsü oluyor. Klasik erkek saat modellerinden, dalgıç saatlerine kadar herkese hitap eden tasarımları mevcut. Özellikle dalgıç saatlerinde yıllardır tercih edilen referans marka olmuştur. Son zamanlar transparan makinesi görünebilen modelleri çok ön planda. Bu saatlerin en büyük özelliği otomatik olmaları. Enejisini, kolunuzun günlük olağan hareketlerinden kurulan zemberekten alarak çalışıyor.

 Ciddi işçilik ve mühendislik ürünü olan bu makinelerin çalışma hareketlerini saatin üstünden ve altından görebiliyorsunuz. Minicik çarkların dönmesini ve mekanik parçaların hareketlerini izlemek saat meraklıları için gerçek bir zevktir. İskelet tasarım bu modeller için kullanılan genel isim. Kronometre, multifonksiyon ve çift makine bulunan, otomatik görünümlü quartz makineleri modellerinde kullanıyor. Birçok model kılavuz viadlı kapak olduğu için su geçirme problemi ile asla karşılaşılmaz. Ciddi bir şekilde yaygınlaşan çelik hasır dokuma kayışlar, Quantum erkek ve bayan modellerinde de bolca rastlıyoruz.

 

quantum saat modelleri

 

  Erkek modellerinde sağladığı başarılı satış performansını, dizayn ettiği tüm bayan saatleri içinde göstermeye başlatan marka, orta boy kasa büyüklüğünde hem şık hemde spor görünebilen modeller yarattı. Rose gold, altın, çelik v.b. farklı tonlarda gövde ve kordonları, gerçek deri, kaliteli yumuşak dayanıklı kauçuk kayışlarlı ile oldukça albenisi olan modeller sunuyor ve sürekli yenilikleri koleksiyonuna ekliyor. Sedef kadranlar, bezelde ve kadran içerisinde hatta bazen kordonlar da kullanılan swarovski taşlar inanılmaz şık bir görünüm sağlıyor. Günümüzde saatlerin neredeyse zamanı gösteren aksesuar gibi değerlendirilmesi ile her markada olduğu gibi Quantum saat markasınında kendisini ciddi bir şekilde revize etmeye mecbur kılmıştır. Ciddi rekabet ortamında ve bu kadar model bolluğu içerisinde her zaman tercih edilmesi büyük başarıdır ve ürünlerinin ne kadar doğru tercih olduğunun ispatıdır.

  Türk hava kuvvetleri ve Türk deniz kuvvetleri için özel limitli saatler üretmiştir. Deniz kuvvetleri için üretilen spor saatin kadranında rakamların yerine deniz bayrakları konmuştur. Hava kuvvetleri saati ise, titanyum kasa ve kordon imal edildiği için hem çok sağlam hemde çok dayanıklıdır. Dijital/analog makine kullanılan bu modelde, alarm, kronometre, takometre gibi özellikleri mevcut. Dikkat çekici çok özel bir tasarımdır. Yine üç büyük spor kulübümüz için limitli üretim özel kutulu saatleri ile spor severlerin dikkatini çekmeyi başaran saatlerde, otomatik 48 saat rezervli makine bulunuyor. Özel seri numaralı bu saatler özel saat mağazaları ve ilgili spor kulüplerinin storelarında satışa sunuluyor. Gündüz Saat markanın yetkili satıcısıdır. Geniş çeşit ve uygun fiyatları ile satın aldığınız ürün aynı kargoya veriliyor.

İlgili Makaleler

8 Yorum

    1. Evet çok kaliteli ve şık görünümlü saatler var, üstelik her fiyata göre saatler var.

  1. Yazıdaki linklere tıklayarak siteyi biraz inceleme fırsatım oldu. Gerçekten çok kaliteli saatler var. Biraz pahalı olsa da bir defa alınacağı için fiyat çok önemli değil bence.

    Bilgilendirici yazın için teşekkür ederim Gökhan abi.

  2. Saat kullanımı sanattır, bir çok kişi telefonlar cebe girdiğinden beri saat kullanmıyor ama davetlerde ve özel günlerde erkeğin olmazsa olmaz dekorlarından biridir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu