Tanıtım

SEO Fiyatları 2022 Güncel Fiyatlar – FURKAN DANACI

2022 Yılında SEO fiyatları enflasyona bağlı olarak ciddi derecede zamlandı. Furkan Danacı ajansından teklif almadan SEO çalışmasına başlamayın.

Web sitenizin trafiğini arttırmak, daha çok müşteriye hitap etmek ve sıralamanızı yükseltmek için SEO size yardımcı olabilecek bir algoritmadır. SEO stratejilerinden yararlanmak istediğinizde, bu hizmetin size ne kadara mal olacağını merak etmek oldukça anlaşılır bir durumdur. Bu nedenle SEO fiyatları hakkında en doğru bilgileri öğrenmek için furkandanaci.com’a başvurabilirsiniz.

SEO Fiyatlarını Etkileyen Faktörler

Size sunulan en önemli dijital pazarlama stratejilerinden biri SEO’dur. SEO’nun kullanım alanı fazla olduğu için maliyeti hakkında genel geçer bir şey söylemek oldukça zordur. Ek olarak SEO’nun fiyatlandırmasını etkileyen birden çok faktör vardır. Fiyatları etkileyen başlıca faktörler şunlardır:

  • Sayfa sayısı – Oluşturulan ve optimize edilen sayfaların sayısı SEO maliyetini etkiler. Sayfa içeriğinin yararlı ve okuyucular için ilgi çekici olması için sayfalarda anahtar kelime kullanımı önemlidir. Anahtar kelime kullanımı da sayfa sayısını arttırabilmektedir. Ek olarak Google’ın algoritmalarının sayfanızı öne çıkartabilmesi için her sayfadaki meta verilerin ve içeriğin doğru bir şekilde hizalanması gerekir. Bu da daha yüksek bir SEO fiyatına neden olur.
  • Sitenin mevcut teknik durumu – Eğer siteniz teknik açıdan yetersiz ise sıralamalarda yükselmesini arttırmak SEO maliyetini oldukça arttırır. Arama motoru algoritmaları sürekli güncellendiği için sıralamanız artması için yapmanız gerekenler de sürekli güncellenir. Bu nedenle sitenizi de teknik açıdan güncel tutmalısınız.
  • Coğrafya – İşletmenizin bulunduğu coğrafi konum ve bu konumda rekabet ettiği işletme sayısı SEO maliyetini etkileyen bir diğer faktördür. Ek olarak, sahip olduğunuz işletme sayısı da fiyatı etkiler. Yani işletmeniz birden fazla konumda hizmet veriyorsa, her konum için ayrı web sitesi oluşturmanız gerekir. Bu da maliyetinizi arttırır.
  • Mevcut sıralamalar – Organik sıralamalar, sıranın neresinde olursanız olun, SEO hizmetlerinin maliyetini etkiler. Çünkü var olan sıranızı korumak ya da sıranızı yükseltmek maliyeti doğrudan etkileyen bir faktördür.

FURKAN DANACI – SEO Fiyatları 2022

Furkan Danacı SEO Ajansı SEO fiyatlarını belirlerken tamamen sitenin bulunduğu konuma ve müşterilerinin isteklerine göre fiyat teklifi veriyor. Hazır paket satan ajanslardan uzak durmanızı öneririz.
Kaynak: https://www.furkandanaci.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu