Tanıtım

El işleri ve hobiler edinmek istiyorsanız elisihobiler.com’u ziyaret edin!

Bu yazımızda sizlere ”Evde yapılabilen el işleri, geri dönüşüm projeleri, kendin yap/DIY projeleri ve hobiler” paylaşılan web sitesini tanıtacağım. El işleri ile uğraşanların mutlaka bilmesi gereken sitelerden biri olan elisihobiler.com sitesini tanıtacağım. Bir çok alanda yayın yapan web sitesinde el işleri, örgüler, danteller, iğne oyaları, lifler ve daha fazla kategori yer almaktadır.
El işi seven hanımlar için sürekli anlatımlı modellerde paylaşan web sitesinde öğretici yazılar ve videolar da bulunmaktadır. Vaktiniz çoksa ve bir uğraş edinmek istiyorsanız bu sitede size göre bir uğraş mutlaka vardır. Şimdi bir kaç kategoriyi anlatalım!

İğne Oyası Seviyor Musunuz?

Eğer iğne oyası seviyorsanız ve yapmak istiyorsanız, fakat nasıl yapıldığını bilmiyorsanız el işi hobiler sitesi size yardımcı oluyor. Hem anlatımlı modelleri ile hemde hiç bir yerde bulamayacağınız iğne oyaları ile sizlere örnekler sunuyor. Sizinde merakınız varsa iğne oyaları sayfasına göz atmanızı öneriyoruz.

 Çeyizlik Lifler Yapmak İstiyor Musunuz?

Çeyiz hazırlığı yaparken içine konulacakaları kendiniz hazırlamak istiyorsanız lif koymayı unutmayın. Çeyiz bohçasında bulunması gerekenler arasında lifler de yer alıyor. Eğer yeni örnekler ve anlatımlı modeller arıyorsanız lif modelleri kategorisine göz atabilirsiniz. Yüzlerce lif örneği ve anlatımlı model yer almaktadır.

Bebeklere Patikler Yapın!

Minik ayaklara örgü patikler yaparak sıcacık tutun. Erkek ve kız bebekler için yüzlerce patik modeli ve anlatımlı örnekler bebek patikleri kategorisinde yer alıyor. Sizde bebek patikleri kategorisini ziyaret ederek sevimli bebeklere patikler örebilirsiniz.
BİLGİ: Bu yazıdaki içerikler tanıtım amaçlı olarak eklenmiş olup, site sahibiyle hiçbir ilgisi yoktur.

İlgili Makaleler

14 Yorum

  1. Yapmak da önemli değil. Bilmek, nasıl yapıldığını öğrenmek önemli. Ben örgü de örmüştüm dantel perde de oya da. Bilirim. Şimdi mümkün değil onları yapmam. Zaman, göz yorgunluğu nedeniyle. Ama yaptıklarıma baktıkça güzel şeyler hissediyorum.

  2. Tanıtım için sizi tebrik ediyorum. İlk defa bir erkek blog yazarın sayfasında bir hobi sitesi tanıtımı gördüm.

  3. Biz kadınların düşünemediğini bir erkek olarak düşünen ince ruhlu arkadaşımız çok güzel bir paylaşımda bulunarak ihtiyacı olanlara güzel bir fikir vermiş, harika bir paylaşım olmuş. Eline çabuk olanlar, bunları yapıp satarak bütçelerine destek bile olabilirler.

  4. Çok yerinde bir tanıtım.Kardeşim rahatsız.Evde ahşap saatler ve türlü objeler yapıyor.Döner dönmez, çalışmalara yani ürün resimlerini edinmeye çalışayım.Belki faydası olur ona.Tebrikler Gökhan oğlum.Sevgilerimle :)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu