Tanıtım

İşte Sizlerle www.sadeceon.com

Günümüz teknolojisine bakacak olursak internet aşırı aktif kullanımda toplumumuzda. Ve özellikle instagramı olmayan bireyler kalmadı denecek kadar az sayıda. İnsanlar bütün işlerini instagram üzerinden yapabiliyorlar.

Öncelerde sadece fotoğraf paylaşmak için kullanılan bir uygulama iken şimdilerde ticarethaneye çevrilmiş durumda. Tekstil firmaları kıyafet satışlarını instagram üzerinden yapmaya başladı.

Gıda firmaları daha çok insana ulaşmak için instagram hesapları kullanıyor. Özellikle şimdilerde takipçi sayıları çok önemli takipçi sayısı fazla olan instagram
fenomenlerinin giydiğini giyip, yediğini yiyip, gezdiğini gezer olmuş durumdayız. Firmalar da instagram takipçi sayısı fazla olan kişilere para karşılığında kendilerini tanıtmalarını istiyorlar.

Mesela bir gömlek firmasısınız ve instagramın en çok takipçisi olan fenomenlerine hediye olarak firmanızın gömleklerini gönderiyorsunuz. Onlarda para karşılığında bir günlüğüne sizin firmanıza ait gömlekleri giyip fotoğraf çekinip fotoğraflarının altına sizin firmanızı etiketliyorlar ve o fenomenlerin tamamı
sizin sayfanıza mutlaka girip sizin ürünlerinizi incelemeden geçmiyorlar.

Almasalar bile en azından akıllarının bir kenarlarında siz oluyorsunuz ve ihtiyaç halinde ilk ziyaret ettikleri sayfa sizin sayfanız oluyor https://www.sadeceon.com sayesinde takipçi sayınızı kendiniz de arttırabilirsiniz. 20 tl den başlayan fiyatlardan takipçi satın alabilirsiniz, miktarları ile fiyatları doğru orantılı şekilde artıyor tabi
takipçi kalitesi de fiyatlara göre değişiyor.

Bazıları aktif instagram kullanmayan kullanıcılar oluyor. O yüzden hitap kitlesi çok kaliteli olamayabiliyor. Sizin için önemli olan doğru satıcıyı bulmak. Bunun içinde sitenin harika bir uygulaması var kullanıcılar aldıkları sayfaları puanlıyorlar ve memnun olup olmadıklarına dair yorumlarını yazıyorlar.

Bu da size harika bir referans oluyor. Sadece takipçi satın alma değil takipten çıkarma seçeneğiniz de mevcut al sitesinde. Ve hatta dilerseniz videolarınıza izleme sayısı bile satın alabiliyorsunuz. Yorum satanlar beğeni satanlar daha neler neler. Bazıları türk kitle diye sınıflandırma bile yapmış kime hitap ediyorsanız onu bile seçebiliyorsunuz.

Ne kadar çok beğenisi varsa bir kullanıcının aynı seo yapmak gibi instagramda haber kaynaklarında en üst sıralarda yer alabiliyorsunuz. Böylece herkes sizi görebiliyor. Bu sadece giyim firmaları için geçerli değil makyaj firmaları da bu yöntemle bir çok kişiye ulaşabiliyor.

Bu durum sizin vaktinizden de tasarruf ettiriyor. İndirimleri anında görüntüleyebiliyorsunuz. Bazıları takipçi kalitesi olarak iyi olmuyor ama özellikle
dikkat etmeniz gerekiyor.

Kullanılmayan hesaplardan oluşan takipçi kirliliği de olabiliyor. Yorumlar okunmadan kesinlikle karar verilmemesi gereken bir konu. 10 tl karşılığında 1000 takipçi satın alabilrsiniz. 20 tl karşılığında 2000 ve 30 tl karşılığında 3000 takipçi satın alabilirsiniz oranlar bu şekilde ilerliyor.

Kaç tane takipçiye ihtiyacınız varsa bütçenize uygun olanı seçebilirsiniz https://www.sadeceon.com sitesinden. Bazı firmalar kampanya yapıyor. Yılbaşına özel kampanyalar olabiliyor mesela.

Fiyatlarda düşürmeye gidiyorlar. Kişiler hesaplar için çok önemi olmasa da şirket hesapları için inanılmaz bir satış arttırma tekniği olabilir.

Bazı ünlüler de sadece egoları için takipçi
satına alabiliyorlar. Fiyatlar o kadar komik ki kişisel hesaplar bile bunu yapabiliyor.

Doğru adresi arıyorsanız kesinlikle tıklamanızı tavsiye ederim. Kullanıcı yorumları da bizi niye bu adreste olduğumuza cevap veriyor gerçekten. Kimseye bir şeyi zorla yaptıramazsınız ama bu adreste doğru işlerle karşılaşacaksınız.

BİLGİ: Bu yazı igili firma tarafından yazılmış olup, İlgili siteyi tanıtmak amacıyla hazırlanmış bir tanıtım yazısıdır.

İlgili Makaleler

6 Yorum

  1. Bu siteyi biliyorum aklınıza gelebilecek her tür konuda iş yaptırabileceğiniz uzmanlar var hemde çok ucuz fiyatlara.

    1. Evet sitede her konuyla ilgili uzmanlar bulmak mümkün. Hemde çok ucuz fiyatlar karşılığında.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu