Blog İpuçları

Sitelere Eklenen Yazılar E-Posta Adresinize Gelsin

 Beğendiğiniz bir çok site var ve bunların hepsini takip etmek için yeterli zamanınız yok mu dert etmeyin o sitelere  e- posta abonesi olarak sitelere eklenen yazılar sizin e-posta adresinize gelsin bunu bir çok kişi biliyordur elbette , hatta bu anlatıma ne gerek var zaten herkes biliyor bunu diyenlerde olabilir fakat bir kaç blogger arkadaşımın isteği üzerine böyle bir yazı hazırlama gereği duydum. Özellikle yeni başlayan arkadaşlar için de faydalı olacağını düşünüyorum. Aşağıdaki resimler ile elimden geldiği kadar anlatmaya çalıştım umarım anlatabilmişimdir. Resimleri sırasıyla takip eder ve uygularsanız aslında çok basit

 

 

Not: Resimlere tıklarsanız resimler büyüyecektir

 
Sitelere Eklenen Yazılar E-Posta Adresinize Gelsin
 
1.Adım : İlk olarak yapmanız gereken hangi sitenin yazılarının e-posta adresinize gelmesini istiyorsanız o siteye girip E- posta aboneliği veya bazı siteler e-bülten aboneliği yazar o kutucuğa e-mail adresinizi yazın ve gönder butonuna tıklayın.
 
Sitelere Eklenen Yazılar E-Posta Adresinize Gelsin
 
 
2.Adım :  1. adımda e-mail adresinizi yazıp gönder butonuna tıkladığınızda karşınıza 2. resimdeki gibi bir ekran çıkacak size bir kod verilecek ( genelde harf oluyor ) kodu resimde belirttiğim yere yazacaksınız ve sarı renkle işaretlediğim butona tıklayacaksınız.
 
Sitelere Eklenen Yazılar E-Posta Adresinize Gelsin
 
3.Adım : Önceki adımları doğru şekilde yaptığınızda size bir e-posta gelecek ( aktivasyon linki ) resimde belirttiğim şekilde bir link o linke tıklayarak aboneliğinizi aktifleştirmiş olacaksınız.
 
Arkadaşlar dediğim gibi bu bir çok arkadaş için çok basit bir şey gelebilir fakat bunu yapamayan insanlar var ve bu ayıp değil , öğrenmemek ayıp. 

 

İlgili Makaleler

14 Yorum

  1. Hic de ayip bulmuyorum. Bugune kadar ilgilenmemisse insan o konuyla bir yerden ogrenmeye baslayacak dogal olarak. Ben de abone oldum sanip aktivasyon koduyla ilgilenmiyordum bilgi mesaji diye dusunup acmiyordum bile mesajlari. Cok tesekkur edwrim.

  2. blog yazmaya ilk başlayan herkes bu konuları araştırıyor bence çok iyi etmişsin güzel anlatım olmuş kalemine sağlıkkk

    1. Teşekkür ederim Başkan , Tamam bir ara onu da anlatmaya çalışırım. Bu arada mim'e cevap yazmadın bekliyorum.

  3. Bunu anlatarak çok iyi yapmışsın Gökhan abi, ben de "FeedBurner (RSS) nasıl türkçe yapılır" anlatacaktım. Şimdi senin yazını görünce aklıma geldi, unutmuştum.

  4. Merhabalar Gökhan Tekin.

    Yararlı ve güzel bir paylaşımdı. Teşekkürler.

    Selam ve dualarımla.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu